Menuplan

 

Uge 27

Varm

Salater

Mandag

Chili con carne med guacamole og brød

Blomkålsalat med æble, spinat og avocado med pinjekerner

Gulerodsråkost

Tirsdag

Marineret svinekam med stegte kartofler og grillet spidskål med krydderurter, sennep og citron

Tomat, melon, blåbær, basilikum salat

Gulerodsråkost

Onsdag

Frikadeller med kartoffelsalat med kål og peberfrugt

Rødbedesalat med gulerødder, krydderurter, sprød parmesan

Gulerodsråkost

Torsdag

Grillet laks med rosmarinbagte kartofler med rygeostcreme

Salat af hvide asparges, slikærter og spæd spinat

Gulerodsråkost

Fredag

Kyllingefilet med mandel/paprikarasp med pastasalat

Spidskålssalat med radiser, rødløg og fetaost

Gulerodsråkost