Menuplan

 

Uge 5

Varm

Salater

Mandag

Krydret hamburgerrygfad med kartofler

Salat af diverse sprøde beder med æbledressing

Gulerodsråkost

Tirsdag

Kalkunbryst med pikantost med rodfrugtefritter

Salat af edemamebønner og bagte peberfrugter

Salat af diverse sprøde beder med æbledressing

Gulerodsråkost

Onsdag

Hvidkålssuppe med kokos, karry, æble og persillerod

Asiatisk broccoli med jornødder og ingefær

Salat af edemamebønner og bagte peberfrugter

Gulerodsråkost

Torsdag

Asiatisk laks med mango-kokos-salsa og nudelsalat af pak choy, forårsløg, bønnespirer og pomelo

Spicy melonsalat med agurk, chili, fennikel og feta

Asiatisk broccoli med jornødder og ingefær

Gulerodsråkost

Fredag

Pasta og kødsovs

Råkost af grønne kål med appelsiner, ristede mandler og sesamfrø

Spicy melonsalat med agurk, chili, fennikel og feta

Gulerodsråkost