Menuplan

 

Uge 43

Varm

Salater

Mandag

Stegt flæsk med kartofler og stuvet hvidkål og syltede rødbeder

Broccolisalat med æble, blomkål, spinat og tørrede tranebær

Gulerodsråkost

Tirsdag

Bøf lindstrøm med stegte kartofler, sauce

Spidskålssalat med sesam, oliven, peberfrugt og feta

Broccolisalat med æble, blomkål, spinat og tranebær

Gulerodsråkost

Onsdag

Laks stegt på grillen med bagte kartofler med rosmarin og rygeostcreme

Råkost af jordskokker og æble

Spidskålssalat med sesam, oliver, perberfrugt og feta

Gulreodsråkost

Torsdag

Smørrebrød med frikadeller & rødkål, æbleflæsk & bacon, fiskefilet & remoulade, hønsesalat, æg & rejer  

Fredag

Lukket – pædagogiskdag