Menuplan

 

Uge 51

Varm

Salater

Mandag

Laks med chiafrø og stegte kartofler

Grønkålscoleslaw med spidskål, æbler og peanuts

Gulerodsråkost

Tirsdag

Kyllingelasagne

Salat af tomat, agurk, feta, oliven og rødløg

Grønkålscoleslaw med spidskål, æble og peanuts

Gulerodsråkost

Onsdag

Svensk pølseret

Spinatsalat med kirsebær og mandler

Tomatsalat med agurk, feta, oliven og rødløg

Gulerodsråkost

Torsdag

Hamburgerryg med grønlangkål og brunede kartofler

Rødkålssalat med figner og granatæble

Spinatsalat med kirsebær og mandler

Gulerodsråkost

Fredag

Julefrokost:

Marinerede sild med karrysalat

Fiskefilet med remoulade, citron og dild

Tarteletter med høns i asparges

Frikadeller med rødkål og rugbrød

Mørbrad med champingon a la crème med rugbrød

Ris a la mande med kirsebærsauce