Den gode mad og caféen

Tarup Gl. Præstegård tilbyder hver dag sund, frisk og velsmagende mad og der tilstræbes at give alle en god madoplevelse. Vi vil ved fremstilling af den gode mad, gerne være med til at påvirke brugernes madvaner og give inspiration til et sundere liv. Maden afspejler årets gang, både hvad angår årstidernes sortiment samt højtiderne. Der vælges rene råvarer og økologi i et fornuftigt omfang, det vil sige hvor pris, og kvalitet kan forenes. 

Det sociale samvær i forbindelse med måltiderne vægtes højt – det skal være hyggeligt at mødes over maden. Undersøgelser viser at ”selskabet er vigtigere end maden”, derfor spiser vi alle i den store eller lille café. Brugerne deltager så aktivt som muligt i måltidet. Det betyder, at de selv henter og vælger deres mad, i det omfang det er pædagogisk hensigtsmæssigt. Personalet viser omhu ved anretning af maden.

Vi arbejder for at caféen altid fremstår hyggelig, ren og pæn med duge og blomster på bordene. Caféen er samlingsstedet på Tarup Gl. Præstegård. Her mødes vi ikke kun til måltiderne, men også til morgensamlingen og til en kop kaffe/te, hygge og samvær på tværs af de kreative værksteder. I caféen afholdelse diverse arrangementer, såsom fødselsdage, jubilæer og andre højtider.

  Caféen har åbent på følgende tidspunkter:

09.00 – 10.00: Morgenmad – Kaffe/te, friskbagte boller med diverse oste, skyr med frugt, müesli og råkostsalat
Formiddag Frugt, kaffe/te og sodavand kan købes af aktivitetspersonalet.
12.30 – 13.30: Frokost – Varmt måltid med 3 råkoster/salater og smørebrød og frisk frugt/dessert.

Hvis brugerne ikke ønsker at benytte sig af ovenstående tilbud, er de meget velkomne til at medbringe deres kaffe/te og madpakke. Til opbevaring af medbragt mad er der et køleskab til rådighed for brugerne.

Priserne i caféen:

Kaffe og te 5,-
Kakao 8,-
½ rundstykke m/ost el.lign. 5,-
Skyr m. frugt, nødder og mysli 10,-
Gulerodsråkost m. nødder og rosiner 5,-
Middagsmad (varm ret) 35,-
Uspecificeret smørrebrød 10,-
Frugttallerken 8,-
Dessert 10,-
Drikkevarer 15,-